MWF Noodhulp

Shelter[1]

Vandaag de dag verkeren miljoenen mensen wereldwijd in een ondenkbare crisis. Wij moeten nu handelen  om deze verdrongen mensen te voorzien van hoognodige hulp als voedsel, schoon water,medicatie, onderdak en rehabilitatie.

Minhaj Welfare Foundation speelt in op de aanhoudende conflicten en rampen in  Oost Afrika, en andere door rampen getroffen regio’s. MWF richt zich op zowel korte als lange termijn behoefte vervulling van de slachtoffers.

 

HELP AFRIKA

Meer dan 22 miljoen mensen zijn getroffen door de droogte in Oost-Afrika, waarbij minstens 13 miljoen te maken heeft met ernstige dreiging van hongersnood. De droogte heeft ervoor gezorgd dat vee komt te overlijden en oogsten mislukken. Het gebrek aan schoon water verhoogt tevens ook de dreiging aan cholera en andere ziekten. De brute oorlog in Soedan heeft meer dan 3 miljoen mensen uit hun huizen gedreven en heeft miljoenen in voedselnood achtergelaten. MWF is hen levensreddende hulp aan het verlenen om de hongersnood te voorkomen.

Minhaj Welfare Foundation zet zich in voor de ondersteuning van de slachtoffers  en vraagt haar donateurs, supporters en vrijwilligers om openhartelijk te doneren voor deze hulpverlening.

Wij hebben nu ook jouw verdere steun nodig voor de behoeftigen, met jouw hulp kunnen wij zoveel mogelijk broeders en zusters voorzien van hulp en middelen om te overleven. Help mee en voorzie de vergeten slachtoffers in Afrika van eten, water, medische assistentie en onderdak.

Dit is hoe jij/u kan helpen:

Voedselpakketten

€ 70

Garandeer families  toegang tot voedsel en schoon water voor een hele maand

Medische hulpverlening

€ 100

Koop  levensreddende kits ter preventie van verspreiding van ziektes.

Onderdak

€ 500

Voorzie een heel gezin of familie van onderdak.

Minhaj Welfare Foundation zorgt ervoor dat jouw/uw Zakat, Sadaqah en donatie de meest behoeftige mensen op aarde bereikt.

Jij/U kunt simpelweg doneren via de website.

 

Minhaj Welfare Foundation kan de behoeftigen enkel steunen met uw/jouw hulp!

 

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.