De oprichter

Eén van de belangrijkste redenen voor de oprichting van Minhaj Welfare Foundation was het opzetten van een netwerk van scholen dat kwalitatief onderwijs levert en welke toegankelijk is voor economisch achtergestelde gemeenschappen in Pakistan.

MWF gelooft er sterk in dat educatie het meest cruciaal fundament is voor elke samenleving; zonder educatie is de ontwikkeling en progressie van een volk onmogelijk.

Sinds de oprichting heeft MWF meer dan 630 onderwijsinstituten opgezet waaronder basisscholen, hogescholen, bibliotheken en een universiteit voor meer dan 150,000 studenten.

Daarnaast draagt MWF bij aan het levensonderhoud van meer dan 7000 gezinnen  door de aanstelling van onze academische en administratieve medewerkers.

MWF hecht zich sterk aan de filosofie dat educatie moet worden aangevuld  met morele en ethische trainingen, zodat studenten een positieve bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van hun gemeenschap.

Op basis hiervan biedt onze educatieprogramma holistisch onderwijs dat kinderen machtigt om een productief en succesvol leven te leiden.

Dr Muhammad Tahir-ul-Qadri
Oprichter Minhaj Welfare Foundation

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.